Saltar al contenido principal

Naujas EUROPOS LAIKU numeris – pakeliui pas skaitytojus

|   Europos laiku

Naujas – jau šešioliktasis! – žurnalo EUROPOS LAIKU numeris yra pakeliui pas skaitytojus. Kitą savaitę jis bus nemokamai platinamas visoje Lietuvoje. 
Tai – 32 puslapių apimties spalvotas žurnalas; pastarojo numerio tiražas – 65 tūkst. egzempliorių. 
Naujajame žurnalo numeryje skaitytojas ras daug ES ir Europos Parlamento aktualijų. Svarbiausios numerio temos – atominė energetika, jos plėtros ES perspektyvos; Lietuva po savivaldos rinkimų; facebook'o kartos sąjūdžiai (apie revoliucijas Vidurio Rytuose ir Šiaurės Afrikoje, jų ištakas ir sąsajas su demokratinėmis revoliucijomis, prieš du dešimtmečius įvykusiomis Rytų ir Vidurio Europoje) ir kt. 
Šiame numeryje mintimis apie euro įvedimą ir jo pasekmes dalijasi Estijos Respublikos ambasadorius Lietuvoje J. E. p. Tiit Naber, o apie Lietuvos Seimo priimto Miškų įstatymo kontekstą rašo Lietuvos miško savininkų asociacijos prezidentas dr. Algis Gaižutis. Žurnale rasite ir naujųjų merų – Vilniaus miesto mero Artūro Zuoko, Alytaus rajono mero Algirdo Vrubliausko ir Palangos miesto mero Šarūno Vaitkaus -  mintis, jų lūkesčius ir planus. 
Nemažai vietos žurnale skiriama visuomenės iniciatyvoms. 
Kitą savaitę EUROPOS LAIKU Nr. 16 pasieks "Lietuvos ryto", "Alytaus naujienų", "Šiaulių krašto", "Klaipėdos", "Utenio" ir kitų laikraščių prenumaratorius, kituose regionuose jis bus platinamas su rajono spauda arba per "Lietuvos pašto" skyrius.  
Žurnalą galima skaityti ir čia internete.
Linkime malonaus skaitymo!