Aller au contenu principal

Naujas EUROPOS LAIKU numeris skaitytojus pasieks jau kitą savaitę

|   Europos laiku

Šią savaitę baigiamas rengti naujas - penkioliktasis - Europos Parlamento narės dr. Laimos Andrikienės biuro Lietuvoje leidžiamo žurnalo EUROPOS LAIKU numeris. 
Spalvotame 24 puslapių apimties žurnale, kuris šį kartą leidžiamas 50 tūkst. egzempliorių tiražu ir bus platinamas nemokamai visoje Lietuvoje, skaitytojai suras ES aktualijas, taip pat rašinius apie ES ir Rusijos prekybos ryšius, kultūrą, žmogaus teises. Šiame numeryje rasite Lietuvos užsienio reikalų ministro Audroniaus Ažubalio interviu apie Lietuvos diplomatijos prioritetus, taip pat straipsnius apie bendruomenių veiklos formas, ES finansinės paramos panaudojimą Lietuvoje. 
Kaip visada, "Europos laiku" spausdinamas ir T. Baleženčio parengtas straipsnis apie Lietuvos atstovų darbą Europos Parlamente. Šį kartą autorius analitiniame straipsnyje Lietuvos atstovų EP darbą lygina su kitų Baltijos valstybių - Latvijos ir Estijos - atstovų veikla nuo šios kadencijos pradžios - 2009 m. liepos 14 d. - iki šių metų spalio mėnesio pabaigos. 
"Europos laiku" Nr. 15 Vilniuje ir Kaune bus platinamas su "Lietuvos ryto" dienraščiu, Alytaus apskrityje - su "Alytaus naujienomis", Šiaulių apskrityje - su "Šiaulių kraštu", Klaipėdos apskrityje - su dienraščiu "Klaipėda", Utenos apskrityje - su "Uteniu".

L. Andrikienės biuro informacija