Skip to main content

Aš vėl lėktuve, pakeliui į Buenos Aires, Argentiną

|   EP

Iš L. Andrikienės fb (2018 10 30):

Vakar grįžau iš rinkimų stebėjimo misijos Gruzijoje, o šiandien vėl - lagaminą į rankas ir pirmyn.

Buenos Airėse šiandien prasideda (vėluoju!) G20 renginys dėl PPO - Pasaulio prekybos organizacijos - ateities. Vykstame dviejų Europos Parlamento komitetų - Užsienio reikalų ir Tarptautinės prekybos - atstovai, reikia ten dalyvauti. 

D. Trumpui kvestionuojant galiojančias tarptautinės prekybos taisykles, PPO legitimumą ir veiklos tikslingumą, turime tartis su kuo didesniu skaičiumi valstybių, kaip elgtis šioje situacijoje, ieškoti susitarimo variantų. Lietuva taip pat yra PPO narė, mūsų valstybei - mūsų gamintojams, eksportuotojams, importuotojams ir investuotojams, kaip ir mūsų gamintojams, tai yra mums visiems - visa tai yra ypatingai svarbu. 

Į Tėvynę grįšiu lapkričio 3-osios vakarą, kai TS-LKD kandidato į prezidentus rinkimai ir kandidatų į Europos Parlamentą sąrašo reitingavimas bus jau įpusėjęs. 

Mano FB draugai ir bendražygiai, kurie turite teisę reitinguoti TS-LKD kandidatų į Europos Parlamentą sąrašą - prašau paramos, Jūsų balsų. Ir kitus paraginkite mane paremti. Mano numeris "abėcėliniame" sąraše, kuris teikiamas reitingavimui - 20. 

Europos Parlamente gebu dirbti ir pasiekti rezultatų, todėl prašau Jūsų paramos, kad galėčiau ir toliau dirbti, siekiant stiprios Lietuvos jos interesus atitinkančioje stiprioje Europos Sąjungoje.