Skip to main content

Kviečiu į Sauliaus Paukščio fotografijų parodą!

|   BLOG'as

Mieli draugai, laukiame Jūsų vasario 9 d. 15 val. Užupio galerijoje "Galera". Kviečiu į Sauliaus Paukščio fotografijų parodą! Fotomenininko kūriniuose įamžintas Vilniaus senamiestis, jo pastatų fragmentai, detalės, Vilniaus mažoji architektūra.

Kai žiūri į visumą, matai tarsi spalvingą drobę, gabaus dailininko nutapytą. Tai ir Vilniaus metraštis, to metraščio įrašai - fotografijos, pasakojančios apie mus, buvusius ir dabartinius miesto gyventojus, mūsų skonius, grožio suvokimą.

Žiūriu į Sauliaus fotografijas ir negaliu suprasti, kodėl tų durų, spynų, fasadų nepastebėjau pati, kodėl turėjau jas, jų grožį pamatyti Sauliaus akimis, jam padedant. Gyvename tame pačiame mieste, dešimtmečius vaikštome tomis pačiomis gatvėmis, bet Saulius Vilnių mato vienaip, aš - kitaip. Sauliaus Vilnius - daug spalvingesnis, sakyčiau, ir gražesnis. Ačiū, Sauliau!

Džiaugiuosi galėdama prisidėti, kad ir kiti pamatytų mūsų amžinąjį miestą Vilnių tokį - žavų, įvairiaspalvį, įdomų daugeliu aspektų. Kad žiūrėdami į Jūsų fotografijas patirtų atradimo džiaugsmą.